Put od tisuću milja započinje jednim korakom.

Prijevoz putnika

Osnovna djelatnost poduzeća Vrelej je prijevoz putnika u cestovnom prometu u Hrvatskoj i inozemstvu. Predanim radom te stalnim ulaganjem u razvoj i kvalitetu naših usluga nastojimo pružiti vrhunsku uslugu prilagođenu svim našim klijentima.

Višegodišnjim iskustvom u prijevozu putnika, profesionalnim odnosom i pristupačnim cijenama uspjeli smo izgraditi prepoznatljivi imidž koji garantira najvišu kvalitetu i sigurnost.

Usluge:

  • Javni linijski prijevoz
  • Ugovoreni prijevoz (prijevoz učenika OŠ i SŠ, prijevoz radnika na posao...)
  • Slobodni prijevoz u zemlji i inozemstvu

Prijevozničko poduzeće Vrelej u svom vlasništvu raspolaže s desetak prijevoznih jedinica različitih namjena, od vozila za lokalni prijevoz do visoko-turističkih vozila renomiranih marki za prijevoz putnika, kao što su Mercedes i Neoplan.

Sigurnost putnika i tehnička ispravnost na prvom su mjestu, stoga sva naša vozila udovoljavaju propisanim europskim standardima koji garantiraju siguran, čist i učinkovit prijevoz.

Cilj je pružiti optimalnu konfiguraciju vozila za svakog kupca. Naš vozni park sastoji se od kombija (od 8 do 16 sjedala), midi autobusa (do 35 mjesta) i autobusa koji mogu smjestiti od 47 do 60 putnika. Autobusi su opremljeni udobnim sjedalima, klima uređajima, WC-om, kuhinjom i audio-video opremom (Mikrofoni/CD/DVD/LCD).

Najam autobusa
Autobusi se mogu iznajmiti za sve prigode: izlete, ekskurzije, transfere, sportska natjecanja, proslave, konferencije, timske treninge, organizirani prijevoz radnika i drugo.

Prioritet nam je omogućiti Vam udobno i bezbrižno putovanje za što su također zaslužni naši ljubazni vozači koji iza sebe imaju dugogodišnje iskustvo.

Dugogodišnje poslovanje, brojna iskustva, sklopljena prijateljstva i milijuni prijeđenih kilometara, te visoka stručnost i profesionalnost jamče Vam prvorezrednu kvalitetu pruženih usluga.

Ako znate točno što želite i gdje želite ići – dopustite da Vam pomognemo ostvariti Vaše želje, jer — nije bitan samo cilj, već i putovanje do tog cilja!

VOZNI RED Vozni red za županijsku autobusnu liniju
OPĆI UVJETI Opći uvjeti putovanja

Galerija