O nama

Jučer danas sutra!

 

Obiteljska tvrtka Vrelej osnovana je 1992. godine, stoga ponosno možemo reći da smo na tržištu više od četvrt stoljeća i to pod istim imenom i adresom, istim vlasnikom i istim žiro računom.

Osnovna područja djelovanja poduzeća su prijevoz putnika, usluge u turizmu, turistička agencija i graditeljstvo.

S velikom osobnom predanošću Vrelej na čvrstim koracima razvija svoju ponudu u segmentu autobusnog putničkog prijevoza. Uz usluge javnog linijskog prijevoza, školskog prijevoza i ugovorenog prijevoza radnika, tvrtka pruža najam autobusa za visoki turizam u Hrvatskoj i inozemstvu.

Stabilan razvoj tvrtke rezultat je motiviranog i predanog rada cijelog kolektiva, kao i konstantno ulaganje u ljude, znanje i mehanizaciju. Sigurnost putnika i tehnička ispravnost na prvom su mjestu, stoga sva naša vozila udovoljavaju propisanim europskim standardima koji jamče siguran, učinkovit i udoban prijevoz.

Oslanjamo se na stručnost, pouzdanost i točnost. Naš tim čine profesionalni vozači koji imaju ima sve potrebne kvalifikacije, ali i potrebno strpljenje i osjećaj za prilagodljivost.

Kako bismo se što više približili potrebama putnika otvorili smo i turističku agenciju u kojoj zajedno sa svojim klijentima „krojimo“ putovanja i izlete po mjeri. Vjerujući u dobru win-win poslovnu praksu –  nastojimo isporučiti najbolji omjer cijene i kvalitete.

Milijuni prijeđenih kilometara, dokazano dugogodišnje iskustvo i brojna sklopljena prijateljstva naša su najbolja referenca, stoga nam se obratite s punim povjerenjem!

MISIJA

 

* Primjenjujući dobre poslovne principe Vrelej kao odgovoran poslodavac i pouzdan partner vodi se strategijom upravljanja kvalitetom u organizaciji putovanja i pružanja usluga prijevoza putnika.

* Vaš cilj je naš cilj, stoga se trudimo maksimalno zadovoljiti potrebe klijenata u vidu sigurnosti, udobnosti i osobnog zadovoljstva.

 

VIZIJA

 

* Gradimo čvrsto temelje na kojima će stajati sigurna budućnost naše tvrtke i naših zaposlenih.

* Svojim radom i primjerom želimo doprinijeti cjelokupnom društvenom i ekonomskom blagostanju unutar našeg područja djelovanja.